Descriere

Burgeri. 50 de Retete Usoare – Cinzia Trenchi

BURGERII, O PASIUNE!

„Hamburger”, „burger” sau „chiftea prajita”: sunt doar cateva dintre numele sub care este cunoscut acest sandvici facut dintr-o chiftea turtita. Desi s-a raspandit in toata lumea din Statele Unite, denumirea hamburgerului are o origine europeana. Se spune ca acesta era la inceput un medalion de vita (sau un carnat de vita) gatit in unt si servit pe o bucata de paine bine condimentata, care se servea in portul din Hamburg ca gustare pentru marinari… Datorita imigrantilor care au parasit tarmurile Germaniei, aceasta chiftea a cucerit America! Hamburgerul a fost imbogatit si modificat, dar nu si-a pierdut niciodata identitatea.

Informații suplimentare

Greutate0.2 kg
Dieta speciala

An publicare

Autor

Dimensiune (mm)

Format

Gen

Subgen

Limba

Numar pagini

Tip coperta

Subiect principal

Cultura gastronomica

Grup alimente

ISBN / ISSN

Brand

Brand

Didactica Publishing House

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care scrii o recenzie pentru „Burgeri. 50 de Retete Usoare – Cinzia Trenchi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *